Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens barn - i vindens hav -

 

 

I guld och purpursalen
föddes jag

Hösten gav mig liv

Vinden smekte varligt sitt skötebarn
under grenars skyddande böljedräkt
som vilade i skuggans lugna andetag
omsluten av moder Jord

Tryggt vaggades jag
under kronors brus

I vindens hav




Fri vers av Litchi VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-07 19:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här finns en naturlig harmoni som berör, mycket fin text !
2022-09-17

  Yrre VIP
Älskar språket, tryggheten av moder jord, skönheten i hösten ger du liv.
2022-09-09

  Vindsvala VIP
Härligt att få vaggas in i livet av ljumma vindar under höstens strålande färgprakt!
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP