Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon var Rönnbärsbladen


Utslagna


Stunden skulle komma
när vi måste välja
det som är rätt

Eller kan vi inte
är det bara sagor
som berättats för oss

Som vaggas oss till ro
att tro det går att välja
Att Solen är vår vän

Vintergatan vår väg
där vi ska färdas
intill alltings evighet




Fri vers av Irene Backström
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-09-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström