Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Molnen gled sakta fram


Under Solen


Här under palmen
var det det tyst
Du vilade med solglasögon
över dina ögon

Jag var en fågel
i blått med svart näbb
som satt under
Carnivorus blomman

Här vid palmens rot
sjöng jag så tyst det gick
där stranden
gungade i sanden




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-09-07 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström