Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


975.VAL-IM-PULS...n.3

Lagom av allt i allt
är bäst när I TIDEN
rötter...började...
===

1.VÄLMÅENDET FÖR SVENSKA
TÄNDER!TACK SD!ATT NI ICKE
HAR GLÖMT att tänderna är en del
av kroppen.

2.Vem vill inte ha friska tänder?

3.Hur kan det ANNARS och med
vad ska folk tugga Landets
välmående???

4.Så småningom kan det bli så att
enbart en liten välavlönad grupp
kommer att gnistra med friska tänder,

5.medan resten av befolkningen
bara ska klicka med tandlös mun!!!
===
OBS!!!

1. JA!DET ÄR SYND ATT *SVENSKT
DIADEM AV NEUTRALA ORD*
BLÅSTES BORT!

2.VAD////STOR NÄST PÅ TUR
AV LANDETS FÖRFÄDERS ARV?

3.***KUNGA KRONA + VÅR KUNG +
KUNGAHUS +///KRONA///+
ALLEMANSRÄTTEN TILL DE GRÖNA
VIDDERNA OCH RÖDA STUGGOR?***

4.*VI-MÅSTE-VARA-I-TOPP!!!*

5.Vilket parti som har den förmågan
att balansera, samla all kraft under
samma tak för att bevara och skydda
VÅRAT SVENSKA ARV?

***MÅ VÅR HERRE ATT RÄDDA DET
SOM RÄDDAS KAN!***AMEN!

PBF




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-08 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP