Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller i det okända

Dagens första steg
rakt ut i det okända.

Likt fritt fall,

kittlande
eggande
och
fasansfullt.

Nyfikenheten får mig att våga.
Spelar det någon roll var jag sätter fötterna?
Kommer jag idag att finna fast mark?

Kulturkrock
när själen möter verkligheten…
som en ogenomtränglig glasruta mellan mig och livet.

Genom rutan ler dagen mot mig.
Ett leende av sympati
och ironi.
Du kan vara hur påläst som helst
…ju mer desto sämre.
Försök greppa livet du…
Försök du bara - att få kontroll…
Lycka till :)

Fortsätter falla
i min egen projektion.
Låter den presenteras för mig
genom sinnenas rymd.
Den enda rymd mitt väsen kan greppa.

Vinden skapar toner i mina öron.
Tingens mönster bländar mig.
Dofternas nyanser väcker minnen.
Lidelsen värmer mitt väsen.
När jag landar får jag smaka mitt eget blod.

Finns det någon där som tar emot mig?




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-08 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja
2022-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att våga ta steget ut i det okända, inte veta hur det skall bli, men hoppas och tro att det skall bli bra.
2022-09-09

  Sparvögat VIP
En vacker beskrivning av dagens första leende toner…
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP