Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Bara du och jag

Äntligen  tillsammans

Rosiga  kinder

Kärlekruset

Rasar

Genom blodomloppet

Ser på dig 

Saknat tiden

 Vi var skilda åt

Vi reser samma håll

Stoppar vid slut stasionen

Går ut

Kramar min hand

Längtan 

Vi har varann

Inget finare än så

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-08 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart tillstånd.
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP