Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens val

Med en suck
vaknar hösten upp

Sökande efter
själens stränder

Bland alla
forsande ord i
politikens böljande
vågor

Bland tävlande
tankar och
stridande länder

Fast vi är
uppspolade av
samma hav

Har vi ändå
svårt att
lära av det
som händer




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP