Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej sån där får du inte vara

 

Nej sån där får du inte vara.
Sätt på dig normalmasken
och var som folk i fridens
namn för svaghet kan vi inte
tolerera i vårt starka samhälle.
Sluta att självömka och se så
på med vuxenmasken så att
vi kan acceptera dig som en
normal och förnuftig person.
Känslor är inte viktiga så sluta
se ut sån där annars så kommer
du att bli utvisad från det på alla
sätt underbara Sverige, landet där
alla är vuxna och ansvarstagande.
Skärp dig nu för annars så måste
vi börja avsky och hata dig, så på
med normalmasken som en äkta
och ansvarstagande idealsvensk.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-08 13:16



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Gladhetsen i Norénriket.
Väl funnet!
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP