Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En räv bakom örat

 

 

plötsligt var han som förvandlad 

så överdrivet vänlig 

visste inte hur väl han ville henne 

passade upp henne med allt 

 

log och skrattade åt hennes skämt 

vilket han aldrig gjort förr 

skötte det mesta i hemmet 

lät henne bestämma TV-kanal 

 

han visste att hon visste 

hans skamfyllda handlingar 

porrsurfandet på nätet 

en sida med unga flickor 

 

hans svek bakom ryggen 

knullade städerskan på sitt jobb 

gjorde henne med barn 

förnekade allt med skarp röst 

 

alla hans lögner tryckte han ner 

hans vrede över avslöjandet 

han skulle aldrig erkänna 

men den dagen kommer 

 

när murarna ska rasa 

och han tvingas erkänna 

sina illojala handlingar 

och stå där i skamvrån 

 

tills dess låter hon det vara 

ingen mening att bråka 

han tiger som muren 

och han fixar och donar 

 

låter honom hållas 

hon har det ju bra 

men hennes hjärta blöder 

tilliten finns där inte längre 

 

svartsjukan har fått sitt fäste 

när han inte håller tider 

när han pratar med andra kvinnor 

det går inte att glömma, inte förlåta 

 

det ultimata sveket krossade henne 

han som hade och fick allt 

hennes hjärta, hennes tillit

allt förstörde han

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-09 09:33



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Duktig skribent.
2022-09-13

    Music mind VIP
En sämre hälft, helt klart.
2022-09-13

  Kungskobran VIP
Så kan det gå
för flickor små
släng honom ut
gör slut
2022-09-10

    ej medlem längre
pass
2022-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en relation som inte är vad den borde vara.
2022-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtskärande och skarpt diktar du svek som många utsätts för.
2022-09-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Till denna behövs ingen kommentar...
sveket lyser igenom så klart och tydligt
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP