Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken driver ut rädslan

När kärleken driver ut rädslans kaos.
När solen sätter stopp för natten.
När krampen släpper och själen får ro.
Jag älskar att se din glädje blomma.
Kärlekens vilda intensitet får demonerna att fly.
När kärleken driver ut rädslans kaos.
När solen sätter stopp för natten.
När krampen släpper och själen får ro.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-09-08 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP