Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
katabasis: nedstigande i underjorden


katabasis

hon tvingar på mig en syrgasmask med ljus.
tror att det skall gå att driva döden ur mig,
pumpa Styx ur min bröstkorg,
hosta granatäpplet ur halsen,

hjärt- och lungrädda mig
till ovan jord.




Fri vers (Fri form) av Evelina Bramstång
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-08 16:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärtlungrädda funkar ihopskrivet imho
alt. HLRa
2022-12-09

  swim
även den mest solskyddade videung knoppar tillslut
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång