Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden



Stena mej. Förkasta mej. Vad hände med dej? Vart blåste vinden efter vi tog farväl? I min sista strid. Med min far här bredvid. Vi står stolta tillslut. Vart blev ni av? Alla ni som svor lov och tro.

Enade vi stå. Segerns rop kommer skalla . Det var alltid vi två. Himlens ljus kommer falla. Innan vi kommer fram. Innan vi når till land. Men jag släpper aldrig din hand.




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-09-09 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson