Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Fredag och After Work

Idag är det dagen då många ses på en trevlig pub ,
kastar pil och löser quiz till musik.

Jag väljer att njuta på andra sätt nu ,
tar en lång promenad i skogens vegetationer som
ger mig lugnet och ron.

Sedan slår jag mig ner vid mitt favorit ställe ,
njuter av en bok som tar mig till skyarna.

Stänger av alla andra element så ron infinner sig ,
hur gör ni för att finna eran ro?

Kan inte få nog av naturens under som gör att
alla mina lemmar lever om på nytt.

Allting inom dig tar en annan väg tills
kroppens elixir får den kick som jag behöver nu.

Tjofaderittan !!!
Kom och lev med mig!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP