Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bo på


Månen


Så många ord
som vill bubbla ut

Här finns en tomhet
ingen som är riktigt glad
tycker om sitt hus

Blir inte glada att prata lite
även om jag är ny här
sedan sex år

Det känns som en Epidemi
jag kunde lika gärna bo på månen
ingen undrar varför jag knappt kan gå

Jag börjar drabbas av denna Epidemi
längtar bort till skratt och glädje
frihet... våga prata





Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-09-09 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström