Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten svävar vidare mellan en handfull poeter. Gunwale gav mig nyss orden "stubinen, sju, nerver". Lät mig även inspireras av de sju asterixerna ;-) Som brukligt tillfört 18 egna så blir 21 ord.


Vilja Uppleva (stafett 61)

 

 

Grabben ville

komma fram

på stubinen

             !

 

Mannen utvecklade

nerver nog

att avnjuta resan

@      @      @      @

 

 

Gubben valde

bland sju decennier

*   *    *     *     *    *   *

....villade bort sig...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-09 15:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jovisst kan man ha förståelse för ”gubben” — tiden flyter ihop … med tiden!!
Ja, att utveckla nerver är nog väldigt viktigt (läs: nödvändigt)!
Jo, gossen har bråttom — fast han har mer tid än de äldre!
2022-09-09

    Lena Söderkvist VIP
En väluppfångad vishet i detta. Tragikomik när den är som bäst, tycker jag.
2022-09-09

  Cikoria Blå VIP
Tre män (eller samma man?) I olika åldrar.
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP