Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prokrastinerat liv



Allt förhalas, inget händer.


Allt är bara tomt.


Och ångesten lyser över icke utförda handlingar.


Är ambitionen att även förhala döden?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-09 13:48



Bookmark and Share


    Askanden
procrastination is bitch indeed
a sly stubborn hound from hell
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP