Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm är en dröm är en


Dröm

Vandrar gärna genom öknen
en bit av Silkesvägen
besöka Staden Petra

En önskedröm
med vännen kamelen
i en karavan

Ser solens starka ljus
om dagen med solglasögon
vita kaftaner och turbaner på

Vi rör oss lätt i brisen där vi går
Kvällarna vid lägerelden
sjunger vi de gamla visorna

Månen lyser milt
stjärnorna blinkar starkt
och dom är många nya

Snart sover alla




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström