Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ljusnar


i ett oskyddat möte med sanningen
blev jag visiterad på insidan
tillsammans gallrade vi bort
lögnerna 
och det sargade förtroendet

nu vågar jag underkasta mig det främmande
och ge mig hän åt det oförtäckta

vissheten om det nya växer sakta fram
drömmarna är ljusare
och verkligheten lättare att tillmötesgå

ler åt nya insikter ...




Fri vers av Klint
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint