Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver inte vara en sur


Torris


Det var buckligt sa du
dina resor i Texas
du skulle ha valt en annan väg

En Buick Cabrolet 58 svart som synden
från San Antonio till Dallas skulle passa bättre
för ung vacker man tyckte du

Än dessa långa häst stigar
under dagar och nätter och år
som gör skägget vitt och synen dunkel

Jag har en blå Cadillac Fletwood med Cab 72a
sa jag la det ena benet över det andra tog en sip
på min drink där vi satt i baren
drog handen sakta genom mitt hår

Jag åker till Dallas imorgon em Ska du med!!!!!




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-09 16:32



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken fin inledningskommentar till en invit:-)
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström