Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra Tröstestig i allas


Skog av Björkar


Jag har gått här förut
i sommarnatten dunkel
under halvmånens solsida

vägen jag går på är
min tröstestig tankestig
glädjestig

här kan jag andas ut
här kan jag gråta utan tårar
här kan jag gå på mina ben

här kan jag krama björken
som är min lillebror
här får jag vara den jag är




Fri vers av Irene Backström
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-09 22:27



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Skogen är min tillflyktsort, där kan jag finna lugnet trots att det stormar i livet.
2022-09-09

  stormengudrun VIP
Jag vet precis- hur det känns att gå där:-)
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström