Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberfundra 2

 

 

Tittar in genom

sprickan i muren idel

leenden smittar

får tårarna att skingras

efter mörker randas ljus

 

förträngda minnen

får ge vika för nya

upplevelser allt

har sin tid imorgon har

de lovat vackert väder

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-09 22:42



Bookmark and Share


  Klint
leenden smittar
får tårarna att skingras

precis så ...
fina rader
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP