Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbagatell 4

 

 

Behöver ingen

pannlampa månen är min

ledfyr om natten

räds inga skuggor bara

nättrollen i min dator




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-10 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyser vackert
Räds det som rädas bör.
Mycket klokt
på några rader
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP