Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberfundra 3

 

 

När minnet sviker

minns han bara en text den

är fånga dagen

upprepas gång på gång att

allt har sin givna mening




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-10 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP