Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstligt middagsbord

Vidöppen
är ännu ladans
glupska mun

Precis
svalt sommarens
växthus

Smälter nu
förnöjt sin måltid

I avvaktan
på skottkärror
och trädgårdsbord




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-10 11:20



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Härlig och lätt humoristisk betraktelse från en unik ”penna”.
2022-09-29

  BenGust VIP
Personlig och kreativ tolkning av hösten med sina stora kliv som här bli en lada
härbärgerande det mesta från sommarfager utetillvaro.
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP