Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla av saknad

Ständigt söker sig
mina ögon till
den tomma platsen

Som om
de ännu förväntar
sig finna något där

Just precis
mellan alarna
och vildhallonsnåren

Där inte ens
sorken är kvar

Sparvhöken
cirklar förgäves




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-10 13:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så blir så uppenbart här, en tom plats där saknaden syns oerhört tydligt.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP