Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Valet i kvalet!

Jag bryr mig

det är så enkelt

när solen steker

blir jag grön

inte solbrun,

urfolkens rätt

tilltalar mig

jag är indian!

Herren helar mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-09-10 14:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket bra skrivet.
2022-09-15

  Kajan VIP
Både fyndigt och roande, om något djupt oroande; riktigt bra skrivet.
2022-09-13

  Bodingen VIP
Ugh!
2022-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Grönt är skönt, tänker jag när jag läser din text.
2022-09-12

  Bibbi VIP
Gillar!
2022-09-11

  Sparvögat VIP
Så fyndigt tecknat om den underbara färgen grönt i urbefolkningens anda…
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy