Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av nuvarande sjukstuga som råder i mitt hem.


Ekande rop från pojke trött:

Ekande rop från pojke trött:
”Pappa!” – ”Pappa!”
Lillen; nyss sovande så sött
Med feberkroppen den slappa
I vars drömmar monster han mött
Från kinder ner till kudde, tårar han tappa
Orsak i rädslan som feberdrömmen fött
Älskande händer nu honom klappa
Läkande kärlek över sonen pappan bestrött
”Sch”, stillsamt åter han sover, till nästa: ”Pappa!”




Bunden vers av PFJS
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 16:19



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Tryggt att ha en kärleksfull pappa som tröstar!
Fint rimmad dikt om lille sonen!
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS