Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankra

vad gör man
av det som väller, sväller
rinner, spränger
äpplen som vägrar falla och ändar som inte brinner röda
av lust
kärl efter kärl efter kärl
inga vinklar och hörn att stå emot
inget slut, evigt bad
vänder jag
annat blad








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP