Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger klasar av guldpengar i björkarna

Det hänger klasar av
guldpengar i björkarna.
Kärleken går omkring
osynlig och sprider
syre till innevånarna.
Min kattunge och jag
har ett heligt förbund
som bygger på glädje,
tillit och nyfikenhet.
Hela Sverige längtar efter
smekningar och uppriktighet.
Det hänger klasar av
guldpengar i björkarna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-09-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP