Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L-dikt

 

Lika leker
Livet lovar levande
Latmaskar lamslår
Leder lidandet
Litar läkandet




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-09-10 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP