Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett


Vardagsrumsfönster


Mina sagor var kanske
inte sanna
De jag skrivit på vackert mjukt papper
använt det fina blå bläcket i sin glaskaraff
var helt påhittat

Något jag drömt en orolig natt...

De låg där med mina finaste bilder
i sina häften ensamma i vardagsrumsfönstret
Så mins jag morfars ord
Sagor är alltid sanna om man tror det!




Fri vers av Irene Backström
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström