Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ämnat att belysas


Solhänget mildras i tonen

inte samma flödestäthet

inte samma intensitet

Men ännu förmågan att tränga

in bland skrymslen

och abstraktioner


Att belysa det som inte var

ämnat att belysas

Att shunta ner skumdagern

låta ljuset verka

kring gömslen och luftslott




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-10 19:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljuset som skingrar mörkret.
2022-09-14

  Susen VIP
Förnimmer lite att "titta på det som sopats under mattan" och "se verkligheten i vitögat". Mycket fint språkbruk!
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP