Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiska svar

 

 

 

Om du inte vet svaret 

varför svarar du då?

 

Visst ja du är ju -

politiker!




Fri vers (Spoken word/Slam) av M M Mannheim VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-09-10 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP