Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en kvinna som mår jättebra

Gud vilken underbar dag, jag har tvättat bilen och putsat fönstren och umgåtts med mina älskade väninnor. Jag har aldrig mått så bra som nu och snart så kommer maken och vi ska äta indisk gryta med tända ljus och TV-brasan på. Våra tre barn mår bara toppen och jag har just avslutat en terapibehandling under vilken jag kunde förlåta mina föräldrar och alla ovänner genom åren. Jag står här med en drink och det riktigt pirrar i kroppen av glädje och förväntan. Lyckan är att vara tillsammans och låta kärleken flöda över. Imorgon ska vi gå en skogspromenad med våra underbara vänner.
Livet är en ovärderlig gåva som man ska vara oändligt tacksam över.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-09-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP