Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens folk (Min kamp 2.22)

Jag läser kommentarer 

på sociala medier

skrivna av verklighetens folk

men jag hoppas att

det inte är verkliga människor 

utan robotar och troll

för jag kan inte, vill inte tro

att människor 

är så dumma




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP