Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLEMOR

 

 

Och allt det jag undviker
självets fragment
ljudet av mänskligheten

pärlemor mor
ansiktet i askan
huden vitgrå över glöd

någons tid är förbi
vi andra sitter i väntrummet



 

 




 




Fri vers av till E
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-18 12:26



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Innesluter skönhet~i all sin sorg…
Så berörande!
2022-10-20

  Kajan VIP
Svärtan i den djupaste sorg finns här, men även en märklig skönhet/skörhet. På något sätt ställs diktens ”jag” inför livet och sig själv samtidigt.
2022-10-03

  Anya VIP
Mycket fint, faller också för slutet. Jaa vi sitter alla i väntrummet. Eller som Bodil Malmsten skriver:
"Vi som lever är bara döda på semester"
Tänker på den dikten när jag läser din. En komplimang alltså.
2022-09-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag faller verkligen för den sista strofen. Tjusigt!
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E