Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersistaförikvällbagatell 8

 

 

Strax innan sömnen

tar natten ett sista djupt

andetag dagen

har sagt sitt nu återstår

inget mer än drömtiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-10 23:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
däri kan de vackraste möten ske
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP