Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regn


Jag kan känna regnet
på min kropp
regndroppar
på min hud
reflekterande
insidan
av mitt hjärta







Fri vers av Katinka VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-11 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP