Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rösta

Jag har röstat 

jag lovar

jag bugar och svär

 

Jag har röstat

jag lovar

det är vi som lever här




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-09-11 11:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har INTE röstat utan förstört mitt röstkort. Så har jag gått tillväga sedan nittiotalet. Och så kommer jag att fortsätta.
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP