Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Jag har aldrig slutat tro

att efter varje natt

börjar gryningen

 

Jag sjöng för mig själv

i köket




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-09-11 11:23



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
... Rammstein eller kyrkokör.
Din dikt behöver en slutrad med punch.
2022-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Carola.
Härligt!

2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP