Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett projekt

Ett projekt utgör för en människa någonting av en drivkraft; att ha någonting i sinnet framför sig och som man vill arbeta för att bringa till dess framgång.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-11 12:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänker på Putins
"Ukraina-projekt"
som kan bli hans
och Rysslands
Undergång?

2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP