Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt den här dagen bli en dag du minns med glädje i morgon.


Lilla Insiktsboken 19

 

 

*

 

Vi bär alla vår framtid inom oss.

Enda möjligheten att skapa den är 

NU!

 

*

 

 

@EFM




Övriga genrer (Aforism) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-11 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP