Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte medgång i allt...

- Medbrottsling, vem kallas så Pär?
- Det är väl kanske en sådan där...
Som förr kört för fort
innan klarat sig så stort...
Numera med spark i finkan är...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-11 21:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ej med finkam kallas lössen, någon själ väl från teater en, vilken seger åt vem dväljes, i veckan kanske stolthet sväljes, den kan nog likt näven i fickan, en ros för rätta flickan...
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt