Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särintresse (Min kamp 2.22)

Så var det gjort, så var det klart

nu återstår räknandet, 

nu är det valvaka

nej jag står över

det får bli en överraskning,

eller chock, imorgon

ett är säkert, inte oväntat,

klimatet är ett särintresse

fortfarande 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-11 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP