Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUNA


Den här månen
den går inte ner i havet

med nästan hälften av september under västen
vägrar den mig nattsvart
lockar med humbug
låtsas känna mig på djupet

ledsen baby

men mina känslor kräver mer än att
solen lyser på dig










Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP