Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rummet med


Glädjen


Taket var målat i Dalablått
nygjort och fräscht
Förra månaden blev trägolvet vitt

Vi satte upp rödrandiga tapeter
jag målade fönsterkarmarna röda
ställde vita dalahästar i fönstren

Det skulle bli mitt lyckorum
där jag kunde leva glad och förnöjd
sticka mina vantar för
kalla dagar




Fri vers av Irene Backström
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-09-12 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström