Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Dagens horoskop, måndag den 12

Väduren 20 mars – 19 april
Dagen blir bättre än du trott, inte vitt, inte svart, men grått. Pessimisten i dig kanske till och med bjuder din inre optimist på ett glas.

Oxen 20 april – 20 maj
En måndag som känns som en fredag, slå klackarna i taket och svinga dig i kristallkronan. Dock ej bokstavligt talat då kristallkronan kommer lossna från sitt takfäste.

Tvillingarna 21 maj – 20 juni
Måndag, vad hände med lördag och söndag? Helgen susade förbi men måndagen kommer kännas som ett år, grattis, det är bara att bita ihop och öva på ett falskt leende och lite urvattnade kallprats fraser.

Kräftan 21 juni – 21 juli
Ny arbetsvecka, ja jävlar vad kul nu kan du berätta den där roliga vitsen du hörde på din ledighet för arbetskamraterna. Hur var det nu den började?

Lejonet 22 juli – 22 augusti
Matlådan glömmer du kvar hemma, kaffet på jobbet luktar dy, fruktkorgen levereras enbart med en möglig nästan självgående persika, har du kvar telefonnumret till närmaste pizzeria?

Jungfrun 23 augusti – 22 september
Innan du vet ordet av är du överöst med jobb, varifrån kom papperstrunamin? Dags att öka värmen på kontoret så att du känner dig lite febrig och kan gå hem tidigare.

Vågen 23 september – 22 oktober
Du får panik när du glömmer ungen på dagis och än mer panik när du är på dagis och inser att du inte har något barn och står och håller ett helt främmande 5-åring i handen. Kanske kan du lämna barnet i korgen med upphittade och kvarglömda ting på Hemköp?

Skorpionen 23 oktober – 21 november
Du har gnisslat tänder hela natten så det är grus i munnen, så tyvärr får du dras med huvudvärk resten av dagen men det positiva är att du har fått jämna tänder likt Hollywood stjärnornas, så passa på och le.

Skytten 22 november – 21 december
Du har suttit uppe halva natten och skrivit så fram till lunch ligger du under täcket. Din arbetsgivare är inte glad men du har kommit ett steg närmare med att bli klar med din roman, så stort grattis.

Stenbocken 22 december – 20 januari
Måndag, du får den geniala idén att börja dagen med en löptur då du får ett ilsket vildsvin i hasorna. Komihåg att sätta ner det bedårande lilla svinet på backen innan du börjar springa om du vill komma i mål, vildsvinssuggan är inte att leka med.

Vattumannen 21 januari – 18 februari
Här var det smärtsamt. Du spenderar första delen av måndagsmorgonen på akuten då din sons leksaksdinosaurie tagit ett hårt grepp om dina ädlare delar. Att stressat sitta naken vid köksbordet gör dig 400 kronor fattigare men ger läkarna ett gott skratt.

Fiskarna 19 februari – 19 mars
Du åker snålskjuts med grannen som insisterar på att ni ska sjunga carpool karaoke, du anländer hes med ringande tinnitus till jobbet.
Övriga genrer av Skogsråt VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2022-09-12 03:22Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsråt
Skogsråt VIP