Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering


Svedda sidor

Så stängde någon av musiken.
Poesin är endast ord. Konsten bara bilder.

Vi letar i vårt minne, men där finns enbart rök och svedda sidor.

Och trampet från stövlar verkar överrösta allt.




Prosa av jba VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-12 07:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja.
" Trampet från stövlar verkar överrösta allt"
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP