Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lenas skuta

lenas har gjort
så att folk
jag vet ute i samhället
tror att jag har förföljt
marie och tsarine

folk litar
därigenom inte
på att få vara ifred
då jag kommer
med författarnamn

men inte bara lena
utan även de som
tror anklagelsen
ska till helvetet
inom kort
'
inte kan det här få
fortsätta med
lena som styrman
på min skuta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-09-12 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP