Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄMT JÄMNT

Man får stå ut med viss oordning i demokratin.
Det tillhör själva ordningen, är liksom melodin.
Det auktoritära fåmansväldet finns i tyrannin.
Det är jämt jämnt i valmanskåren i demokratin.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-12 11:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klurigt rimskriftat!
Det skall vara en Jämte
att stå ut med jämt
skägg? Och nu får
även vi andra göra
det vare sig vi vill
eller ej?
-
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP